Litar du på din träningskompis?

28 februari, 2010

Ett av de vanligaste tipsen för att komma igång med träningen och komma iväg till gymmet trots att det tar emot ibland, är att skaffa en träningskompis. Och visst stämmer det. Jag vet inte hur många gånger vetskapen om att någon står där och väntar har fått mig att kliva upp ur soffan och komma iväg, fast jag mycket hellre skulle vilja ligga kvar i värmen under filten. Och det behöver väl inte ens sägas, det är ju så skönt efteråt.

Nu tas plötsligt begreppet träningskompis till en ny nivå. Acroyoga är träningsformen som verkligen sätter tillitet på prov. Det handlar om en blandning mellan yoga, thaimassage och akrobatik där man i grupp eller parvis använder varandra som redskap i övningarna. Stora träningskedjor som Sats har introducerat träningen vid några tillfällen men ännu finns den inte med i det ordinarie utbudet av gruppträningsklasser. Däremot erbjuder exempelvis Yoga Shakti vid Mariatorget flera Acroyoga-events under våren.

Jag som länge velat gå på cirkusskola kommer definitivt att testa, det här kan nog bli riktigt roligt.

Ett svar till “Litar du på din träningskompis?“

  1. Maria skriver:

    Ja då kan vi ligga på en brygga och yoga!

    Ska du inte presentera dig? Vill så gärna veta vem du är som ska börja blogga!

    Puss!

Lämna ett svar